16.12.2021

Компанія VivoTech вітає всіх з Днем Святого Миколая!

Це світле, добре, багатолюдне й веселе свято Дня Святого Миколая здавна називають найпершим із різдвяних та новорічних свят, яке традиційно вже уособлює в собі початок великого всенародного Новоріччя.  День Святого Миколая –  це день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди й постійно.

Саме у цей час здійснюються наші найпотаємніші мрії, реалізуються добрі справи і задуми. І природно, що саме на Миколая, у переддень Нового року, вже стало доброю традицією дарувати дітям подарунки, приносити малюкам радість.

Його традиційно вважають захисником дітей і знедолених людей, а також покровителем торгівлі, морської справи, мандрівників.

Ми хочемо привітати всіх наших друзів, колег зі святом і побажати: сімейної злагоди всім без винятку; успішної торгівлі тим, хто веде бізнес; попутного вітру тим, у кого діяльність пов’язана з морем; легких і цікавих маршрутів, надійних компаньйонів і легких рюкзаків тим, хто полюбляє активний відпочинок!

Окремо хочемо подякувати нашим партнерам. Бажаємо вашим компаніям процвітання, нових перспектив, цікавих пропозицій, фінансового зростання. Шановні друзі, ми вдячні Вам за довіру і плідну співпрацю. Святий Миколай нехай виконує всі ваші мрії, а домівки наповнює атмосферою розуміння і любові. Прийміть наші найтепліші вітання з цим чудовим чарівним святом. Нехай наступний період буде знаменним для Вас новими можливостями. А ми завжди раді підтримати Вас у всіх ініціативах.

Нехай Святий Миколай принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні!

З повагою команда VivoTech!