23.12.2021

Вітаємо з Католицьким Різдвом!

Щороку 25 грудня Римо-католицька церква відзначає день народження Ісуса Христа. Саме у Римі у 336 році було вперше задокументовано святкування Різдва. Різдво Христове - одне з найважливіших християнських свят.

У ці дні весь Католицький світ відзначає найважливіше свято – Різдво. Дуже приємно мати  нагоду привітати віруючих-католиків з Різдвом Христовим.

Щороку Ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої різдвяної зірки, промені якої несуть радість у кожну домівку. Тепло цього свята однаково зігріває усіх християн світу, незалежно від їх національності та поглядів.

Компанія Vivotech вітає всіх з цим Святим і світлим днем!

Міцного здоров’я й злагоди Вам та Вашим родинам, миру, успіхів та вдачі у всіх починаннях, невичерпного життєвого оптимізму та благополуччя. Хай ці святкові Різдвяні дні принесуть у Ваші оселі любов, радість, душевну рівновагу. Нехай Господь обдарує Вас своїм миром і милосердям.

Нехай Різдво Христове розтопить всі печалі й відкриє двері до щастя і великого дива, хай доля позбавить від заздрості і лестощів, нехай буде місце у серці для любові і честі, хай освітлює шлях яскраве світло надії і сяйво удачі.

Зі святом! Щасливого Різдва!

З найщирішими побажаннями команда Vivotech!