01.04.2021

Компанія ViVoTech заявила про випуск універсального з'єднувача імпосту, який підходить для всіх профільних систем, будь-якої ширини і марки. Експерти називають це справжньою революцією на ринку ПВХ-конструкцій.

 

Подивитися сюжет з випуску новин можна за посиланням http://bit.ly/ViVoTech_X_ytua

Подивитися новину на порталі biz.Liga.net за посиланням http://bit.ly/ViVoTech_X_Liga

 

"Тепер заводам-переробникам, виробникам СПК більше не доведеться тримати на складі запаси різних з'єднувачів під весь асортимент профільних систем, – говорить Денис Давидов, генеральний директор і співвласник компанії ViVoTech, – сьогодні ми представляємо універсальний з'єднувач імпосту ViVoTech X. Він підходить під будь-яку профільну систему від вузької до широкої серії ".

 

На створення універсального з'єднувача пішло майже 5 років з моменту виникнення ідеї. "Розробивши 45 з'єднувачів за 3 роки, завдання з розробки ViVoTech X стало справжнім випробуванням для нашого RnD-бюро, – розповідає співзасновник компанії Володимир Шиманський, – Ми навіть створили новий сплав ЦАМу, щоб забезпечити необхідну міцність деталі".

Розробка велася в умовах повної таємності, всі роботи співробітники проводили своїми силами.Розроблений прототип був протестований на всіх профільних системах і показав себе ідеально.

 

В компанії вже провели серію презентацій для європейських клієнтів. Реакція перевершила всі найсміливіші очікування: українське підприємство отримало замовлення на 1.5 млн одиниць універсальних з'єднувачів ViVoTech X.

 

Замовити універсальний з'єднувач ViVoTech X можно за посиланням: http://bit.ly/ViVoTechX_ua